Tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy yritys Rattaanpyörä (Y-tunnus 0876581-7). Toimitamme tuotteita ainoastaan täysi-ikäisille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.rattis.fi tai paikan päällä. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa on tiedot tehdystä tilauksesta.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä tai yrityksille toimitettavalla laskulla. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Alisa Yrityslasku, Walley, OP Lasku ja Jousto

3. Korttimaksaminen:
 Visa, Mastercard ja American Express
4. Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Toimitustavat ja toimituskulut

Nouto sovitusti yrityksen toimipaikasta (0,00 e)
Postipaketti, Posti. Toimitetaan lähimpään Postin noutopisteestä  (9,90 e)

Pikkupaketti, Matkahuolto. Toimitetaan postilaatikkoon / postiluukkuun (3,90 e)
Lähellä-paketti, Matkahuolto. Toimitetaan lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaatti  (6,90 e)
Kotijakelu-paketti, Matkahuolto (12,90 e)

(Yli 200 euron tilaukset toimitamme ilman rahtimaksua.)
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. 
Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 3-7 arkipäivää.

Meistä riippumattomat ulkoiset tekijät voivat tuoda viivästyksiä ja puutteita tilauksiin.

Suomen ulkopuolelle toimitukset ainoastaan sovitusti.

Nouto postista

Toimitamme Postitilaukset pakettina ja maksikirjeenä vastaanottajalle noudettavaksi lähimpään Postin myymälään. Maksuton säilytysaika Postin myymälässä on saapumisviikko + 2 täyttä kalenteriviikkoa. Vastaanottajalle toimitetaan saapumisilmoitus tekstiviestillä ja tarvittaessa muistutusviesti sähköpostilla.

Nouto toimipisteestä

Kun valitset toimitustavaksi “Nouto toimipisteestä”, voit itse noutaa tilaamasi tuotteet toimipaikastemme sovitusti. Sovi noudosta soittamalla 02 633 2468.

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen. Asiakas palauttaa tuotteen omakustanteisesti lähettäjälle. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää.

Palautusosoite: Yrjönkatu 27, 28130 Pori
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
Rattaanpyörä pidättää tuotteen omistusoikeuden kunnes tuote on kokonaan maksettu.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla eva-lotta.rautelo@outlook.com tai puhelimitse 02 633 2468.
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.
Normaalista kulumisesta, tuotteen virheellisestä käytöstä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvat ongelmat eivät oikeuta reklamoimiseen. Epäselvissä tapauksissa reklamoidut tuotteet toimitetaan valmistajalle, joten käsittely kestää yleensä 1-2 viikkoa.
Mikäli kyseessä on selkeä valmistusvirhe, toimitamme korvaavan tuotteen välittömästi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä sivujen muita tietoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin ja tietosuojakäytäntöömme. Tilaamalla Asiakas hyväksyy kulloisetkin tietojen käsittelyn ehdot.

Rattaanpyörä käsittelee kaikki asiakastiedot tietosuojaselosteemme mukaisesti, eikä luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille ilman Asiakkaan suostumusta.